Thursday, 8 January 2015

masuk wad

ASSALAMMUALAIKUM
Rindu rasanya nak menegur kawan2 blogger yang baik hati.Keadaan kesihatan yang tak mengizinkan dan sibuk dengan keadaan rumah yang sedang diubah suai menjadikan tak mempunyai kesempatan .4 hari tinggal di dalam wad Hospital Sultanah Aminah kerana masaalah anemia yang agak teruk .Bibir dah sepucat mayat ...redha kena masuk wad juga .Saat diberitau boleh balik rumah petang tu ,seronok tak terhingga rasanya.Apatah lagi kesian dengan budak Iman yang tak pernah berpisah dengan aku sejak lahirnya.Kesian dengan suami yang terkejar2 antara kerja ,anak2 di rumah dan aku di hospital.
Buat masa sekarang keadaan aku beransur pulih setelah di masukkan 1pain darah.Terima kasihlah pada empunya penderma darah yang telah menyelamatkan nyawa ku .Tapi yang pasti aku pun tak tau apakah masaalah  ku yang sebenarnya bila doktor teliti katanya tak nampak pun ada fibroid seperti yang doktor2 lain bagi tahu sebelum ni...agak menakutkan juga bila dibagitau samada kanser atau benda lain katanya .Tapi sampai balik pun aku tak tau resultnya.....mudah2an sesuatu yang baik ...Aminnn

5 comments:

  1. semoga tiada penyakit yang serius ye saniah..semoga sembuh sepnuhnya

    ReplyDelete
  2. Syafakillah kak saniah.. semoga diberi kekuatan dan ketabahan ye kak.. tiadalah penyakit seriuos .. Ya Allah berilah kesembuhan pada kak saniah.. semoga kak saniah redha dengan ujian Mu ya Allah.. Amin

    ReplyDelete
  3. Ya Allah, permudahkanlah urusan Kak Saniah dan sembuhkanlah beliau secepat mungkin. Ya Allah, kau jauhkanlah kak Saniah dari ujian penyakit yang berat.

    Kak Saniah, take care ya.

    ReplyDelete
  4. Kak zai doakan semoga saniah dijauhkan dari penyakit merbahaya, cepat sembuh seperti sediakala. Jangan susah hati setiap penyakit ada penawarnya in syaa Allah.

    ReplyDelete
  5. Tak yah fikir yg bukan bukanlah SI....fikir yg positif pisitif jer ....insyaallah segalanya akan baik baik aje...

    Masih bleeding lagi tak?

    ReplyDelete